Uutiset

OOSIS tuo Xpertdocin kanssa automati­soidun dokumentin­luonnin suoma­laisille organisaatioille

2021

OOSIS on partneroitunut globaalin dokumentin­automaatio­ratkaisujen johtajan Xpertdocin kanssa. Xpertdocin ratkasut yksinkertaistavat, nopeuttavat ja automatisoivat asiakirjojen luomista, hallintaa, toimitusta ja sähköistä allekirjoitusta.

EduGAIN ja Shibboleth -palveluja OOSIS:lta

2021

Onko teillä jo mahdollisuus käyttää eduGAINiä tai tarpeita sen käyttöönotolle? Olisiko kätevää käyttää myös muiden toimijoiden palveluita samalla Shibboleth-tunnuksella?

OOSIS oy:stä Xpertdoc-partneri

2021

OOSIS oy aloittaa Xpertdocin partnerina Suomessa. Xpertdoc on dokumenttien automatisoinnin työkalu, joka yksinkertaistaa, optimoi ja automatisoi dokumenttisi. Järjestelmässä on valmis integraatio esimerkiksi SugarCRM:ään. Tämä mahdollistaa muun muassa tarjousten ja sopimusten nopean ja helpon muodostamisen suoraan SugarCRM:stä.

ActiveCampaign-integraatiot

2020

OOSIS oy toteuttaa integraatioita ActiveCampaign -järjestelmään. Olemme integroineet sen muun muassa SugarCRM:ään. Integraation avulla voidaan esimerkiksi tuoda markkinoinnin käyttöön asiakas- ja kontaktilistoja muista järjestelmistä. ActiveCampaign integraation avulla saadaan varmistettua tietojen yhteneväisyys eri järjestelmissä ja vältetään turhaa manuaalista työtä. Ota yhteyttä jos haluat kuulla lisää.

Shibboleth IdP 4 on merkittävä uudistus, OOSIS konsultoi

2020

OOSIS tarjoaa konsultointia myös uuteen Shibboleth IdP 4 -versioon. Meillä on useampi projekti toimituksessa ja voimme auttaa myös sinua tarpeen mukaan.

Uudessa versiossa on merkittäviä parannuksia, joista voit lukea lisää täältä. Kaikki ominaisuudet eivät ole taaksepäin yhteensopivia, joten nyt on oikea aika päivittää Shibboleth. Samalla myös mm. kirjastot uudistuvat, joten ne eivät myöskään ole taaksepäin yhteensopivia.

Markkinointiautomaatio SugarCRM:ltä

2020

SugarCRM:n palvelee nyt myös markkinointiautomaatiosta kiinnostuneita uudella tuotteellaan. Aikaisemmin nimellä Salesfusion tunnettu järjestelmä kuuluu nyt SugarCRM:n tuoteperheeseen nimellä Sugar Market. Järjestelmä tarjoaa intuitiivisen kampanjoiden rakennuksen, edistynyttä automatisointia ja erinomaisen raportoinnin. Sugar Market auttaa virtaviivaistamaan kampanjoiden luomisen ja parantaa markkinoinnin tuloksia.

SugarCRM 10 julkaistu

2020

SugarCRM on julkaissut version 10 asiakkuudenhallintajärjestelmästään. Uusi versio on saatavilla sekä SugarCRM:n tarjoamasta pilvipalvelusta, että paikallisasennuksiin. Päivitys keskittyy käytettävyyden parantamiseen entistäkin paremmaksi. Uuden version myötä tietuenäkymät ovat entistä selkeämpiä ja informatiivisempia, tehden järjestelmän käytöstä entistäkin tehokkaampaa.

SugarCRM talven 2018 versio julkaistu

2018

SugarCRM julkaisee neljännesvuosittain päivityksen asiakashallintajärjestelmäänsä. Talven 2018 versio on nyt julkaistu. Tämä versio päivittää järjestelmän käyttöliittymää, tehden siitä entistä modernimman ja selkeämmän. Järjestelmän jatkuva kehitys takaa SugarCRM:n aseman markkinoiden makeimpana asiakashallintajärjestelmänä!

Lähetä helposti tekstiviestejä SugarCRM:stä

2017

SugarCRM:stä saa nyt helposti lähetettyä tekstiviestejä kontakteille, yhden tai valitsemallesi ryhmälle. Käyttöönotto on helppoa, OOSIS toimittaa palvelun edullisesti valmiina ratkaisuna.

Täältä löytyy lisätietoa.

MariaDB-toteutukset OOSIS oy:ltä

2017

OOSIS oy:llä on runsas kokemus tietokanta­sovellusten kehittämisestä ja ohjelmistojen vaihdosta. Myös MariaDB-toteutukset ovat osa OOSIS oy:n palveluportfoliota.

Täältä löydät lisätietoa MariaDB:stä.

Haastaviin integraatioihin Magic xpi

2016

Magic xpi on integraatiotyökalu, jolla järjestelmiä voidaan linkittää toisiinsa. Magic sopii hyvin esimerkiksi järjestelmien ja älypuhelimien integraatioon. Käytännössä näin voidaan luoda lähes mille tahansa järjestelmälle mobiilikäyttöliittymä. Tämä on erinomainen tapa ottaa yrityksesi järjestelmät mobiilikäyttöön.

Posti Smartship -integraatio

2016

Posti on uudistamassa palveluitaan ja osana uudistusta nykyinen osoitekorttien tulostusjärjestelmä Prinetti ja rahdin tilauskanava Smartship korvataan Posti Smartship -järjestelmällä. Järjestelmä otetaan käyttöön 3.10.2016.

OOSIS oy on aloittanut integraatiot Posti Smartship -järjestelmään. Ensimmäisenä asiakastapauksena yhdistetään SugarCRM ja Posti Smartship. Integraatiossa käytetyn rajapinnan on Postille toimittanut Unifaun.

OOSIS laajentaa Netvisor-integraatiotaan

2016

OOSIS oy on jo pitkään ollut Netvisorin integraatiopartneri. Olemme toimittaneet useille asiakkaillemme asiakkuudenhallintajärjestelmän ja Netvisorin integroinnin. Kehitämme jatkuvasti integraatiota ja lisäämme myös asiakkaiden pyynnöstä ominaisuuksia.

OOSIS löytyy myös Netvisorin 3.10.2016 julkaisemasta Netvisor MarketPlacesta.

SuiteCRM voitti BOSSIE 2016 palkinnon

2016

SuiteCRM on voittanut vuoden 2016 BOSSIE palkinnon maailman parhaana avoimen lähdekoodin CRM:nä. Palkinto on SuiteCRM:n toinen peräkkäinen, palkinto tuli samaan osoitteeseen myös vuonna 2015.

Lue lisää täältä.

SugarCRM voitti jälleen PCMag Business Choice Awards -palkinnon

2016

PCMag-lehti valitsi raportissaan SugarCRMän vuoden 2016 parhaaksi asiakkuudenhallintatyökaluksi.

Lehden tekemässä kyselyssä kysyttiin asiakkuudenhallintaohjelmistojen käyttäjien näkemyksiä heidän käyttämänsä ohjelmiston toimivuudesta ja suositteluarvosta. Vertailtavana oli SugarCRMän lisäksi muun muassa Oraclen, Microsoftin, ja Salesforcen tarjoamia ohjelmistoja. SugarCRM erottui joukosta selvästi suositellumpana.