Avoimen lähdekoodin ohjelmistot

CiviCRM

CiviCRM on säätiöille, yhdistyksille ja muille kolmannen sektorin toimijoille suunnattu asiakkuuden­hallinta­järjestelmä, joka keskittyy kontaktien, jäsenyyksien, tapahtumien ja lahjoitusten seurantaan sekä varain­hankintaan.

Lisää...

EspoCRM

EspoCRM on asiakas­hallinta­ohjelmisto, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ohjelmiston muokkaamiseen oman liiketoiminnan tarpeisiin ja liiketoiminnan prosessien automatisointiin.
Lisää...

Invoice Ninja

Invoice Ninja on avoimen lähdekoodin laskutussovellus. Sillä voi tehdä tarjouksia, luoda laskuja, hoitaa verkkomaksuja sekä huolehtia projektien ajanhallinnasta. Invoice Ninja toimii sekä selaimessa että kännykässä.

Lisää...

Laravel

Laravel on ohjelmistokehys verkkosivustojen ja verkkosovellusten kehittämiseen, monilla valmiilla palikoilla yleistä tarpeita varten.

Lisää...

Magento

Magento on moni­puolinen, joustava, ja skaalautuva verkko­kauppa­ratkaisu yrityksille. Se soveltuu sekä pienille että suurille kaupoille, ja yrityksen liike­toiminnan kasvaessa Magento kasvaa mukana.

Lisää...

Matomo

Matomo on avoimen lähdekoodin vaihtoehto Google Analyticsille.

Lisää...

Mautic

Mautic on avoimen lähdekoodin markki­nointi­automaatio-ohjelmisto, joka tarjoaa kokonais­valtaisen ratkaisun yrityksen markkinoinnin hallintaan. Ohjelmisto helpottaa kampanjoiden seurantaa moni­kanavai­sesti, ja sisältää monia valmiita integraatioita.

Lisää...

Nextcloud

Nextcloud on selain­pohjainen avoimen lähdekoodin yhteis­työ­alusta, joka tarjoaa tiedostojen jakamisen, video­neuvottelut ja sähkö­postin hallinnan yrityksen omassa verkossa.

Lisää...

Odoo

Odoo on avoimen lähdekoodin ohjelmistokokonaisuus.
Lisää...

OroCRM

OroCRM on kattava asiakkuuden­hallinta­ohjelmisto, joka tarjoaa moni­puoliset työkalut yrityksen asiakas­suhteiden hallintaan, analy­sointiin ja auto­mati­soituun myyntiin.

Lisää...

Snipe-IT

Snipe-IT on laitehallintaohjelmisto, jolla voi hallita yrityksen hankintoja, laitteita ja ohjelmistolisenssejä.

Lisää...

Spark & Zeppelin

Apache Spark on avoimen lähdekoodin big data framework, joka tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan käsitellä suuria datamääriä. Apache Zeppelin on avoimen lähdekoodin visualisointi- ja analysointi­työkalu, joka on täydellinen Apache Sparkin kumppani.

Lisää...

Vtiger

Vtiger on yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin CRM-ohjelmistoista.
Lisää...

WooCommerce

Woocommerce on WordPressin päälle rakennettu verkkokauppa.

Lisää...

X2CRM

Avoimen lähdekoodin X2CRM on kevyempi versio laajemmasta suuryrityksille suunnatusta alustasta.
Lisää...