OOSIS oy laajentaa palvelujaan Microsoft .NET- ja ASP.NET-tuote­kehitykseen

Laajennamme toimintaamme Microsoft .NET ja ASP.NET tuotekehitykseen osallistumalla avoimen lähdekoodin Umbraco CMS -projektiin. Räätälöityjä IT-ratkaisuja sekä prosessi- ja liiketoimintakonsultointia tarjoavana toimijana ymmärrämme joustavien ja kustannustehokkaiden ratkaisujen tärkeyden liiketoimintaprosessien parantamisessa ja viestinnässä. Olemme koko olemassaolomme ajan panostaneet avoimen lähdekoodin ratkaisuihin ja julkisiin standardeihin. Näiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme helposti muokattavia, yhteensopivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Umbraco on sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joka tunnetaan joustavuudestaan, kustannustehokkuudestaan ja kyvystään sopeutua muutoksiin. Se tarjoaa käyttäjilleen helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymän sekä vapauden muotoilla sivustoa halutulla tavalla ilman rajoituksia. Umbraco on laajalti käytössä eri alojen organisaatioissa verkkosivujen ja muun digitaalisen sisällön hallinnointiin. Sen avulla käyttäjät pystyvät tekemään ja julkaisemaan sisältöä nopeasti ja vaivattomasti sekä saamaan viestinsä ulos ilman monimutkaisen CMS:n aiheuttamaa turhautumista.

ASP.NET on Microsoftin tarjoama avoimen lähdekoodin sovelluskehys, joka on suunniteltu dynaamisten verkkosovellusten ja -palveluiden toteuttamiseen. Se rakentuu .NET-ympäristön varaan ja tarjoaa useita valmiita kirjastoja ja komponentteja nopeuttamaan ohjelmistokehitystä. ASP.NET-kehyksen parhaita puolia ovat helppo skaalautuvuus sekä sisäänrakennetut tietoturvaominaisuudet esimerkiksi Cross-Site Scripting (XSS) tietoturva-aukkoja sekä tietojenkalastelua vastaan.

Me OOSIS oy:llä olemme erikoistuneet prosessien automatisointiin, järjestelmäintegraatioihin, asiakashallintaohjelmistoihin (CRM) ja web-pohjaisiin sisällönhallintajärjestelmiin. Laajentamalla palveluitamme ASP.NET-ohjelmistokehitykseen pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä monipuolisemmin. Ota yhteyttä niin autamme yritystäsi kukoistamaan!

Ota yhteyttä