CiviCRM on säätiöille, yhdistyksille ja muille kolmannen sektorin toimijoille suunnattu asiakkuuden­hallinta­järjestelmä. CiviCRM:n toiminnallisuudet keskittyvät kontaktien, tapahtumien ja jäsenyyksien hallintaan sekä lahjoitusten seurantaan ja varainhankintaan. CiviCRM koostuu useista erilaisista paketeista, joista voi muodostaa juuri oman organisaation tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

CiviCRM keskittää organisaation kontaktien hallinnan yhteen paikkaan. Kontakteja on helppo ryhmitellä erilaisiin ryhmiin ja linkittää toisiin kontakteihin. Esimerkiksi perhesuhteiden hallinta onnistuu helposti CiviCRM:ssä. Helposti muokattavien kenttien ansiosta kontakteista voi tallentaa juuri omalle organisaatiolle tärkeät tiedot. CiviCRM:ssä on yksinkertaista seurata kontaktiin liittyviä aktiviteettejä, esimerkiksi sähköpostien lukua, tapahtumiin osallistumisia tai tehtyjä lahjoituksia.

CiviMail-sähköposti­toiminnal­lisuuden avulla on yksinkertaista pitää yhteyttä eri sidosryhmiin, oli kyse sitten jäsenkirjeestä tai varainhankinnasta. CiviCRM seuraa viestien vastaanottoa tilastoiden esimerkiksi viestien avanneet, linkkiä klikanneet tai postituslistalta poistuneet. CiviCRM:n työkaluilla on helppoa tehdä näyttäviä sähköpostiviestejä ja etsiä oikeat vastaanottajat viesteille.

CiviGrant huolehtii apurahojen hallinnasta alkaen varainhankinnasta aina apurahan hakuprosessin loppuun asti. Hakijoille voi tehdä monivaiheisia hakuprosesseja, jossa esimerkiksi hakijalle voidaan lähettää kutsu täyttämään vaihetta varten suunniteltu lomake tarvittavien tietojen keräämiseksi. Jaettuja apurahoja voi seurata ja niistä voi koota raportteja esimerkiksi lahjoittajia varten. Yhteydenpito menneisiin apurahan saajiin onnistuu helposti sähköpostitoiminnallisuudella.

CiviEvent tarjoaa monipuoliset työkalut tapahtumien hallintaan ja tapahtumaan liittyvien kontaktien seurantaan. Kontaktit voivat liittyä tapahtumiin eri tavoille, esimerkiksi osallistujina, vapaaehtois­työvoimana tai yhteistyö­kumppaneina. CiviEventin avulla kontaktit voivat helposti ilmoittaututua tapahtumiin, maksaa osallistumis­maksuja tai pyytää avustuksia ja saada muistutuksia lähestyvistä tapahtumista tai määräajoista. Tapahtumapohjien avulla usein toistuvien tapahtumien organisointi helpottuu merkittävästi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!