SugarCRM

OOSIS oy toteuttaa integraatioita ActiveCampaign -järjestelmään. Olemme integroineet sen muun muassa SugarCRM:ään. Integraation avulla voidaan esimerkiksi tuoda markkinoinnin käyttöön asiakas- ja kontaktilistoja muista järjestelmistä. ActiveCampaign integraation avulla saadaan varmistettua tietojen yhteneväisyys eri järjestelmissä ja vältetään turhaa manuaalista työtä.

SugarCRM on julkaissut version 10 asiakkuudenhallintajärjestelmästään. Uusi versio on saatavilla sekä SugarCRM:n tarjoamasta pilvipalvelusta, että paikallisasennuksiin. Päivitys keskittyy käytettävyyden parantamiseen entistäkin paremmaksi. Uuden version myötä tietuenäkymät ovat entistä selkeämpiä ja informatiivisempia, tehden järjestelmän käytöstä entistäkin tehokkaampaa.

PCMag-lehti valitsi raportissaan SugarCRMän vuoden 2016 parhaaksi asiakkuudenhallintatyökaluksi.

Lehden tekemässä kyselyssä kysyttiin asiakkuudenhallintaohjelmistojen käyttäjien näkemyksiä heidän käyttämänsä ohjelmiston toimivuudesta ja suositteluarvosta. Vertailtavana oli SugarCRMän lisäksi muun muassa Oraclen, Microsoftin, ja Salesforcen tarjoamia ohjelmistoja. SugarCRM erottui joukosta selvästi suositellumpana.

[pcmag_2016_scores.png]

Sivut