Network Computing Awards: SugarCRM on vuoden tuote

SugarCRM - product of the year

SugarCRM on saanut osakseen kansainvälistä tunnustusta sen innovatiivisuuden, joustavuuden ja edullisuuden ansiosta. Lontoossa järjestetyssä Network Computing Awards 2015 -palkintotilaisuudessa SugarCRM nimettiin Vuoden CRM-tuote -kategorian voittajaksi finaalissa, johon selviytyivät myös muun muassa Salesforce ja Workbooks.

Network Computing Awards on jakanut pian kymmenen vuoden ajan tunnustusta tuotteille ja ratkaisuille, jotka ovat olleet erityisen merkittävässä roolissa parantamassa ja tehostamassa organisaatioiden toimintaa. Kunkin vuoden huipputekijät valikoituvat asiakasäänestysten perusteella.

SugarCRM:n toimitusjohtaja Larry Augustin asettaa suuren painoarvon voitolle. "Se että SugarCRM valittiin vuoden tuotteeksi on erityisen merkityksekästä siksi, että käyttäjät ja asiakkaat ovat ratkaisseet voittajan. Juuri heidän ajatuksensa merkitsevät meille eniten."

Networks Computing Awards mittaa erityisesti palkintokategorioidensa tuotteiden kykyä tuoda käyttäjiensä toimintaan lisäarvoa toimimalla moitteettomasti ja hyödyntäen jatkuvasti ja luotettavasti olemassa olevaa ja muuttuvaa tietoa. Menestys osoittaakin SugarCRM:n kykenevän tuomaan sen lupaamaa tehokkuutta ja sujuvuutta koko organisaatiolle.