Haastaviin integraatioihin Magic xpi

Magic xpi on integraatiotyökalu, jolla järjestelmiä voidaan linkittää toisiinsa. Magic sopii hyvin esimerkiksi järjestelmien ja älypuhelimien integraatioon. Käytännössä näin voidaan luoda lähes mille tahansa järjestelmälle mobiilikäyttöliittymä. Tämä on erinomainen tapa ottaa yrityksesi järjestelmät mobiilikäyttöön.[magic logo]

Monipuolinen Magic tarjoaa myös suoraan Sugariin luotua integraatioratkaisua, jonka avulla Sugar voidaan linkittää suoraan käytännössä mihin tahansa järjestelmään.

Integraatiot voidaan toteuttaa aina järjestelmien välisenä tai käyttää integraatiotyökaluja, joiden avulla voidaan luoda eri järjestelmistä yhtenäinen kokonaisuus. Magic sopii hyvin laajoihin integraatioihin, joissa tietoa liikkuu paljon eri järjestelmien välillä. Näin saavutetaan mm. nopeampi projektitoimitus, paremmat prosessit, automaatiotason nousua ja erityisen hyvä mobiiliyhteys. Tämä mahdollistaa myös prosessien automatisoinnin ja näin ne voidaan myös raportoida yhtenä kokonaisuutena.

Sugarin ja Magicin integraatiosta löytyy täältä lisätietoa videona: https://www.youtube.com/watch?v=vX8ggQMG1ro (englanniksi)

Täältä löytyy esite Magicin ja Sugarin integraatiosta: Magic_xpi_for_Sugar.pdf (englanniksi, 532 kt)