FinFx Trading Oy SugarCRM Professional käyttäjäksi

FinFx Trading Oy on Suomen suurin ECN/DMA meklariyritys, joka on erikoistunut online-valuutta- ja raaka-ainekaupan välittämiseen.

FinFX valitsi SugarCRM Professionalin asiakashallintaan. Valintana oli helposti käyttöön otettava pilviratkaisu, joka on nopea ja edullinen ottaa käyttöön. Mitään asennuksia tai valmisteluja ei täytynyt tehdä vaan käyttö alkoi heti ensimmäisestä päivästä. Kaikilla käyttäjillä on välittömästi käytettävissä sama erittäin laaja ja monipuolinen asiakkuudenhallinta. Siihen pääsee kiinni niin Internetin ylitse kuin mobiililaitteillakin.

Datan siirto vanhoista järjestelmistä onnistui yrityksen omin voimin ja päivän pituisen OOSIS oy:n peruskoulutuksen jälkeen järjestelmä on ollut aktiivisessa käytössä. OOSIS oy auttaa tarvittaessa erityiskysymyksissä ja tekee lisäosia myös Sugar Professionalin pilvipalveluun.

SugarCRM Professional on nopea ja tehokas valinta asiakkuudenhallintaan. Se tarjoaa mm. erittäin laajan asiakkuuden hallinnan, monipuolisesti muokattavan raportoinnin, sosiaalisen median ratkaisut ja monia muita nykyaikaisen asiakashallinnan ominaisuuksia.

Ota yhteyttä ja autamme sinua valitsemaan juuri sinun organisaatiolle sopivan ratkaisun. OOSIS oy on SugarCRM ainoa suomalainen partneri ja Suomi on toiminta-alueemme.