Deltamarin Ltd: SugarCRM myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

Deltamarin Ltd on meriteknisen alan suunnittelu-, konsultointi- ja rakennuttamispalveluita tarjoava kansainvälinen yritys. OOSIS Oy toteutti Deltamarinille CRM-järjestelmävaihdoksen, jossa yrityksen vanha asiakkuudenhallintajärjestelmä korvattiin SugarCRM:llä.

SugarCRM oli paras mahdollinen vaihtoehto Deltamarinille, joka toivoi uuden järjestelmän olevan ennen kaikkea sujuva ja tehokas markkinoinnin ja myynnin työkalu. SugarCRM tuotiin myynti- ja markkinointiorganisaation käyttöön yksilöllisen räätälöintivaiheen jälkeen. Muun muassa pudotusvalikoiden arvoja yksilöitiin ja useita eri kenttiä muokattiin, sekä datamigraatio, eli asiakastiedon siirtäminen vanhasta järjestelmästä SugarCRM:ään, toteutettiin menestyksekkäästi. Myös koulutuspakettia yksilöllistettiin ja jaettiin se aikataulullisesti organisaatiolle parhaiten sopivaksi. Käyttöliittymän kohdalla tavoiteltiin myyntiprosessille optimoituja toiminnallisuuksia ja ulkoasuratkaisuja.

Lopputuloksena Deltamarin hyödyntää SugarCRM:ää sen parhaimmassa käyttötarkoituksessa - selkeänä ja helppokäyttöisenä myynti- ja markkinointityön tehostamisen työkaluna. SugarCRM-käyttäjät Deltamarinilla pystyvät nyt visuaalisten ja informatiivisten raporttien avulla hoitamaan myynninohjauksen vaivattomasti. Myös markkinointikampanjoiden reaaliaikainen seuranta järjestelmään sisältyvän kampanjatyökalun avulla tehostaa markkinoinnin kokonaisprosessia tuomalla tärkeää tietoa myyjien käyttöön kampanjoiden ollessa käynnissä. Deltamarinilla myynti ja markkinointi siis hyötyvät SugarCRM:stä asiakkuusprosessien alusta loppuun saakka.