Kimai - Luotettava työajanseurantaratkaisu yrityksellesi

Kimai on tehokas ja luotettava työajanseurantaratkaisu, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä hallitsemaan aikaansa tehokkaammin ja tarkemmin. Kimain avulla voi helposti seurata aikaa eri projekteihin, tehtäviin ja asiakkaisiin ja saada arvokasta tietoa tiimien tuottavuudesta ja suorituskyvystä.

Kimain projektinhallinnan avulla voi luoda ja hallita projekteja sekä aliprojekteja. Projektille voidaan määritellä projektiin osallistuvat tiimiläiset sekä asettaa budjetit ja määräajat eri vaiheiden toteuttamiselle. Raportointiominaisuuksien avulla projektien edistymistä voi seurata reaaliajassa.

Kimaissa voi luoda ja hallita tehtäviä. Tehtäville voidaan määritellä niistä vastaavat tiimiläiset sekä tuntihinnat. Tehtävien edistymistä voi seurata raportoinnin kautta. Tehtävät voidaan liittää yksittäisiin asiakkaisiin tai projekteihin.

Kimain avulla voi seurata projekteihin ja tehtäviin käytettyä aikaa. Ajan syötön voi tehdä intuitiivisella ajastimella, joka käynnistetään töiden alkaessa ja suljetaan töiden valmistuttua. Vaihtoehtoisesti käytetyn ajan voi syöttää manuaalisesti tunteina tai aloitus- ja lopetusajan perusteella. Kirjauksiin voi myös lisätä kommentteja tai tageja, joiden avulla niiden löytäminen tai ryhmittely on helppoa.

Kimain raportoinnin avulla voi luoda räätälöityjä raportteja ja visualisointeja. Aluksi valitaan näytettävät tiedot, kuten aikakirjaukset tai projektien yhteenvedot. Tämän jälkeen tiedot näytetään halutulla tavalla, esimerkiksi kuvaajana tai taulukkona.

Laskutusominaisuudella voi luoda laskuja helposti asiakas- tai projektikohtaisesti eri tiedostomuodoissa. Laskut voidaan luoda automaattisesti perustuen projektien tai tehtyjen tuntien budjetteihin tai manuaalisesti valiten halutut tiedot laskulle. Laskuille saa lisättyä logon ja niiden visuaalista ilmettä voi muokata.

Kimai on helposti integroitavissa muihin järjestelmiin. Tietoja voidaan viedä järjestelmästä useissa tiedostomuodoissa (CSV, Excel (XLSX), OpenDocument (ODS), HTML ja PDF) ja järjestelmässä on REST-rajapinta suoran integraation tekoa varten.

Kimai on loistava valinta yrityksen työajanseurantaan. Voidaan asentaa yrityksen omalle palvelimelle tai sen voi hankkia pilvipalveluna. Me OOSIS oy:ssä autamme mielellämme niin Kimain käyttöönotossa, ylläpidossa kuin räätälöinnissäkin. Olemme suomalainen IT-palveluyritys ja tarjoamme laadukkaita avoimen lähdekoodin ratkaisuja asiakkaillemme. Ota yhteyttä niin kerromme lisää miten voimme tehdä Kimain avulla työajanseurannasta helppoa ja vaivatonta!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!