SugarCRM- ja muu IT-koulutus

OOSIS oy edustaa SugarCRM-ratkaisun partnerina Suomen korkeinta osaamista järjestelmän käytön ja monipuolisen hyödyntämisen saralla. Olemme räätälöineet lukuisia teknisiä toteutuksia Sugarin avoimia rajapintoja hyödyntäen järjestelmän yhteyteen, ja hallitsemme myös myynnillisen tulokulman järjestelmän hyötyjen tarkasteluun. Tietotaitomme kumpuaa laajasta kokemuspohjasta, ja tämän vuoksi jokainen koulutus räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Mikäli yrityksenne käyttää jo SugarCRM:ää, voimme kouluttaa käyttäjiä tehostamaan järjestelmän tuomia hyötyjä sen mukaan, mitä juuri eniten tarvitsette. Koulutuksen painopisteenä voi olla esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin moduulien informatiivinen hyödyntäminen tai raporttimoduulien käytön monipuolistaminen. Mikäli SugarCRM on tuotu yritykseenne konsernitasolta, haluaisimme erityisesti tarjota mahdollisuuden laadukkaaseen suomenkieliseen koulutukseen, joka avaa järjestelmää varmasti uudella tavalla. Uskomme, että CRM-käytön optimoiminen on sijoitus, jolla on kauaskantoisia vaikutuksia kampanjoiden onnistumisesta aina yrityksen sisäisen kommunikaation parantumiseen.

Uusien SugarCRM-käyttäjien kohdalla OOSIS oy järjestää laadukkaan käyttöön­otto­koulutuksen, jossa käyttäjät sitoutetaan järjestelmän tehokkaaseen hyödyntämiseen. Järjestelmän rutiininomainen ja varma käyttö on aina seurausta hyvästä perehdytyksestä, ja juuri tämän OOSIS oy:n SugarCRM-sertifioidut asiantuntijat tarjoavat uusille asiakkailleen.

Ota yhteyttä

Muu koulutus

Täyden palvelun IT-talona OOSIS oy tarjoaa myös muuta koulutusta. Olemme pitäneet lukuisia koulutuksia hyödyntäen asian­tuntijoidemme laajaa tietotaitoa erityis­osaamis­alueillamme, muun muassa Shibboleth- ja Drupal-aihepiirien sisällä. Koulutuksen osalta olemme erityisen laaja-alaisia, siksi toivommekin teidän olevan meihin yhteydessä, mikäli lainkaan arvelette tarvitsevanne asiantuntijoiden apua IT-asioissa. Ottamalla meihin yhteyttä voimme yhdessä selvittää, minkä tyylisen koulutusratkaisun voisimme teille toteuttaa.

Sekä SugarCRM- että muut koulutuksemme rakentuvat joko perinteisen koulutuksen muotoon, jossa asiantuntijamme esittelee sisältöä osallistujien seuratessa ja oppiessa, tai workshop-ideologian mukaisesti. Workshopien tarkoitus on kohdistaa koulutus tiettyihin toiminnallisuuksiin, joita koulutettavat toteuttavat koulutuksen aikana konkreettisesti asiantuntijoidemme avustuksella oppien samalla niiden logiikan tulevaa varten. Tällä tavalla tekeminen hoituu jatkossa itsenäisesti.

Kaikki koulutukset toteutetaan usein yhden työpäivän mittaisina. Mikäli kyse on lyhyemmästä konsultaatiosta, on puolen päivän mittainen tapaaminen myös mahdollinen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää suosituista koulutuksistamme!

Ota yhteyttä