Sisällön­hallinta hel­pok­si Drupalin avulla!

Drupal on yksi maailman eniten käytetyistä julkaisujärjestelmistä (CMS, content management system) ja sitä käytetään miljoonien Internetsivustojen ja Internetpohjaisten järjestelmien julkaisualustana. Se on myös yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin ohjelmistoista. Syitä tähän ovat mm. sen monipuolisuus, laajennettavuus ja tehokkuus.  Drupal on myös erittäin tietoturvallinen ja se noudattaa kaikkia tärkeimpiä alan standardeja, kuten HTML/CSS ja dynaaminen sivujen otsikointi.

OOSIS Oy:llä on kokemusta Drupal-projekteista ja -ylläpidosta vuodesta 2006 lähtien. Osaamisemme kattaa Drupal-käyttöönotot, -kehitysprojektit, -räätälöinnit ja -ylläpitotehtävät. Myös koulutus- ja konsultointiprojektit kuuluvat tarjontaamme. Olemme toteuttaneet laajoja sovelluksia Drupal-alustan päälle sekä yhdistäneet Drupalin ulkoisiin järjestelmiin, esimerkiksi Luottokunnan Visa-maksupalveluun ja SugarCRM:ään.

Lue lisää integraatiopalveluistamme.

Drupalin avulla voidaan toteuttaa selaimella käytettäviä järjestelmiä, joko julkiseen käyttöön kotisivuille tai erikseen valituille tahoille. Meillä on myös kokemusta yritysten vanhojen järjestelmien siirtämisestä Internettiin Drupalin päälle. Drupal-toteutuksen avulla sisällön julkaiseminen helpottuu ja teknisen osaamisen rooli käyttäjien keskuudessa pienenee.

weight: 
4