IT-projekti­toteu­tukset asian­tunte­muk­sella

OOSIS oy on täyden palvelun IT-talo ennen kaikkea työntekijöidensä laajan IT-projektiosaamisen ansiosta. Autamme monenlaisten projektien kanssa, suuressa tai pienessä roolissa. Mikäli kaipaatte apua määrittelytyössä, projektinjohdossa tai projektin tietyn osan toteutuksessa, OOSIS tarjoaa tehtävään sopivaa osaamista.

Aivan ensimmäiseksi haluamme painottaa pohjatyön tärkeyttä. Ota ammattilainen mukaan jo projektin suunnitteluun äläkä odota siihen asti että apua todella tarvitaan. Huolellisella suunnittelutyöllä minimoidaan kokonaiskustannukset.

Osaaminen projektinjohdossa

OOSIS on konsultoinut useita asiakkaitaan projektinjohdollisessa roolissa. On oleellista sekä aikataulun että kokonaisbudjetin kannalta, että IT-hanketta johdetaan selkeästi. Projektinjohto takaa, että roolitus on selvärajaista ja jokainen projektiin kuuluva henkilö tietää mitä tekee ja millä aikataululla. Kommunikoinnin saumaton toiminta on projektinjohdon sujuvuudelle edellytys, ja juuri siihen OOSIS oy:n projektinjohto-osaaminen kiteytyy. Kysy lisää, miten voisimme johtaa juuri teidän IT-projektianne.

Tietyn vaiheen ulkoistaminen

OOSIS oy:n apuun voi turvautua IT-projektin koko elinkaaren aikana. Mikäli olette suunnitelleet toteuttavanne osan projektista itse, voi OOSIS oy:n asiantuntemuksesta hyötyä myös osittaisesti. Meillä on kokemusta projekteista, joiden tietty osa on ulkoistettu toteutettavaksemme. Tämä on hyvä toimintatapa erityisesti, mikäli vaarana on että tietyn vaiheen tekniset haasteet saattaisivat venyttää projektin kokonaiskestoa.

Määrittelytyö on yksi IT-hankkeen haastavimmista osasista. Laadukkaassa määrittelytyössä korostuvat täsmällinen kielenkäyttö, tekninen ja inhimillinen hahmotuskyky sekä huippuunsa hiotut viestintätaidot. Juuri tämän vuoksi OOSIS oy on paras mahdollinen valinta IT-projektin määrittelytyön toteuttajaksi.

Ota yhteyttä

Web- ja PHP-projektitoteutukset

Olemme toteuttaneet haastavia ja mittavia projekteja Helsingin toimistostamme käsin, minkä lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää laajaa yhteistyö­verkostoamme erityisen suurien projektien resurssien järjestämiseksi. Pystymme täyttämään myös projektin­hallinnallisen roolin erilaisissa it-hankkeissa. Noudatamme aina ketterän ohjelmistokehityksen periaatteita huomioiden ennen kaikkea suoran viestinnän ja nopean muutoksiin reagoimisen. OOSIS oy:n ketterä OOSIS Agile perustuu Scrum- ja Kanban-menetelmiin.

Jos toiveenasi on tilata organisaatiosi tai yrityksesi tarpeille räätälöity ohjelmisto, OOSIS oy toteuttaa projektin aina määrittelystä ylläpitoon asti. Erityiseen osaamis­alueeseemme kuuluvat webiin toteutettavat järjestelmät. Web-sovellukset ja niiden taustajärjestelmät (back end) syntyvät kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Voimme myös toimittaa vain osan tarvitsemastasi kokonaisuudesta, toimia rajatussa asian­tuntija­roolissa tai kouluttaa tekijöitäsi toteutukseen. Työn­tekijöillämme on laaja ja syvä kokemus erilaisista projekteista kymmenen vuoden ajalta. Ota yhteyttä meihin, niin selvitämme optimaalisen tavan toteuttaa yksilölliseen tilanteeseenne parhaiten istuva ratkaisu.

Toteutamme myös PHP-projekteja ja projektien osia alihankintana sekä yhteistyössä muiden toteuttajien kanssa.

Ota yhteyttä

OOSIS oy:n toteutuksia

Olemme toteuttaneet runsaasti ohjelmistojen ja palveluiden integraatioita, esimerkiksi asiakkuuksien­hallintaan, sisällönhallintaan, web-kauppoihin, Netsin luottokorttijärjestelmään, tilauksienhallintaan, laskutukseen, käyttäjätietojen hallintaan ja tunnistautumiseen.

Mikäli projektiisi liittyy esimerkiksi PHP, Zend, Drupal, HTML5, CSS, JavaScript, React, jQuery, AJAX, JSON, REST, Linux, Apache tai MySQL/MariaDB, olemme yrityksellesi tai organisaatiollesi oikea valinta.

Ota yhteyttä