SugarCRM ja Onnistuu.fi

Sugarin avulla hallitset kaikki asiakassopimukset ja muut allekirjoitettavat dokumentit suoraan asiakkaan asiakastiedoissa. Pystyt myös lähettämään sopimukset sähköisesti allekirjoitettavaksi Onnistuu.fi palveluun, kaikki tämä suoraan Sugarista. Erinomainen ja hyvä lisä asiakashallintaan.

Sähköisen allekirjoituksen edut

Netin ylitse tapahtuva allekirjoitus säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa koko organisaatioltasi. Onnistuu.fi on suomalainen sopimusten allekirjoituspalvelu. Sillä voi hoitaa myös kaikki muut allekirjoitusta vaativat dokumentit, mm. pöytäkirjat ja valtakirjat. Kaikki tapahtuu webin ylitse turvallisesti ja tunnistautuminen pankkitunnuksilla. Saat kaikki sopimustiedot suoraan osaksi asiakashallintaa.

[Allekirjoitusprosessi]

Sähköisen allekirjoituksen hyötyjä

  • Poistaa turhia asiakaskäyntejä, postituksen ja allekirjoituksen metsästämisen vaivan. Tiedon etsimisen helpottuminen on useassa tapauksessa erittäin konkreettista ja tarkoittaa vaikkapa tulostus-kuoritus-lähetys-vienti–nouto-avaus-skannaus-metatiedon-tallennus-arkistointi –prosessin radikaalia helpottumista.

  • Allekirjoittaja-asiakkaat haluavat mieluummin sähköisen kuin paperisen sopimuksen. Esimeriksi suurella sopimustoimijalla 87% asiakkaista valitsi sähköisen allekirjoituksen paperisen sijaan.

    Uusinta-allekirjoittajista (sopimuskauden jatko ja muut) lähes kaikki haluavat sähköisen allekirjoituksen.

  • Erityisesti B2B-myynnissä sähköinen sopimus säästää työaikaa. Suuren myyntiorganisaation sisäisen tutkimuksen mukaan säästö oli jopa noin 1h 45min per viikko per myyjä.

  • Sopimuksen “kääntöaika” asiakkaalla on pudonnut jopa kymmenenteen osaan = nopeammin tahdonilmauksesta toimitukseen ja laskutukseen.

  • Sähköinen allekirjoitus ylipäätään on arkipäivää vakuutusalalla, monissa pankeissa, puukaupassa, rahoituksessa, teollisuudessa, myynnissä, taloushallinnossa…


Lisätietoja onnistuu.fi -palvelusta: onnistuu.fi