Monday.com

Monday.com on projektin- ja työnhallinta­työkalu, joka toimii sekä selaimella että mobiili­laitteillasi. Tiimisi ja organisaatiosi toiminta tehostuu, kun projektit ovat automaattisessa seurannassa, työnkulku on automatisoitu, ja tiedot on visualisoitu. Monday.com saadaan helposti räätälöityä ja integroitua muihin järjestelmiisi.

Kokeile Monday.comia

Yhtenäinen alusta

Monday.comin avulla voit hallita muun muassa projekteja, markkinointi­kampanjoita, ohjelmisto­kehitystä ja myyntiä. Monday.com on yhtenäinen alusta, jolla organisaation tiimit saadaan yhdistettyä ja tieto kulkemaan kaikille sitä tarvitseville – sen avulla saadaan yksi totuus läpi koko organisaation.

Katso, mitä voit tehdä monday.comin avulla.

Helppokäyttöisten automaatioiden ja reaaliaikaisten muistutusten avulla saat työt virta­viivaistettua ja tuottavuuden maksimoitua. Helposti räätälöitävät visuaaliset työpöydät, sekä iOS- ja Android-mobiili­applikaatiot, tuovat tarvittavan tiedon sinulle helposti, missä ikinä oletkaan, kaikilla alustoilla.

Kokeile Monday.comia

Korvaaja Excelille

Product certified, monday.com

Excel on mainio työkalu pienen ja uuden yrityksen hallintaan – mutta varsin pian taulukot kasvavat, kaavat moni­mutkaistuvat ja rakenne hajoaa. Monday.comilla saat asiakas- ja projektitietosi kuriin, jäsennettynä ja visualisoituna: voit oppia uusia asioita projekteistasi ja myynnistäsi, kun Mondayn tekoälyllä toimivat analyysi­työkalut pääsevät analysoimaan dataasi!

OOSIS - aina mukanasi

OOSIS auttaa Monday.comin käyttöönotossa ja konfiguroinnissa. Annamme myös käyttökoulutusta ja teknistä tukea. Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Monday.com – uusi tapa tehdä töitä!

Kokeile Monday.comia

OOSIS on monday.comin partner.