Sugar­CRM teolli­suu­dessa: Actiw:lle uusi asia­kas­hal­lin­ta­jär­jes­tel­mä

SugarCRM:n käyttö jatkaa kasvuaan Suomessa eri toimialoilla. Yhtenä uusimpana asiakkaana on teollisuuden logistiikka­ratkaisuja, mm. automaattisia nosto- ja siirto­laitteita eri käyttöön toteuttava Actiw Oy.

Actiw Oy on vuonna 2008 perustettu pieksämäkeläinen yritys. Yrityksellä on kokemusta materiaalinkäsittely­automaatiosta aina 80-luvun puolivälistä saakka. Yritys on vahvasti panostanut omien varasto- ja lastaus­automaatio­tuotteiden tuote­kehitykseen, jonka avulla se on saavuttanut menestystä sekä kotimaisilla että kansain­välisillä markkinoilla.

SugarCRM:ää Actiw hyödyntää työkaluna mm. myynnin ja asiakastyöskentelyn tehostettuun käyttöön. SugarCRM sopii hyvin Actiwin kansainväliseen toimintaan ja antaa valmiudet kattavan asiakashallinnan toteuttamiseen.

Actiw valitsi SugarCRM:n vaivattomasti Sugarin omasta pilvestä, jolloin sille ei käytännössä tule lisenssikulujen ohella muita kuluja käytöstä. Kokonais­kustan­nukset (Total Cost of Ownership, TCO) voi­daan pitää hyvin aisoissa. Sugarilla on erittäin selkeä hinnoittelu­malli, joten kustannuksien laskenta on myös helppoa ja piilo­kuluja ei pääse syntymään.

Peruskoulutuksen lisäksi OOSIS tarjosi Actiwille tukea järjestelmän käyttöön­ottoon. Käyttöönotto oli kokonaisuudessaan edullinen ja vaivaton.