Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto (MTL) SugarCRM:ssä

MTL on käyttänyt SugarCRM:ää jo vuosien ajan jäsenyritysten ja yhteystyökumppaneiden hallintaan. SugarCRM on integroitu MTL:n www-sivuille ja tiedot päivittyvät automaattisesti järjestelmien välillä.

OOSIS Oy ylläpitää SugarCRM järjestelmää MTL:lle. Samalla OOSIS antaa käytöntukipalveluja ja vastaa järjestelmän toimivuudesta myös käyttäjien näkökulmasta. Tukipalvelujen kautta varmistetaan hyvä käyttökokemus käyttäjäkunnalle.

Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL

MTL on markkinointi- ja viestintäalan palveluyritysten keskusjärjestö. MTL kokoaa yhteen yritykset, jotka parantavat markkinoinnilla ja viestinnällä asiakkaidensa kilpailukykyä, luovat kasvua ja tekevät liiketoiminnalla tulosta. MTL kattaa koko markkinoinnin ja viestinnän palveluyritysten laajan kentän. MTL:ään kuuluvat järjestöt edustavat puolta koko Suomen toimialasta myyntikatteilla mitattuna. (http://www.mtl.fi)

SugarCRM – maailman käytetyin avoin CRM

SugarCRM on maailman käytetyin avoimen lähdekoodin asiakashallintajärjestelmä. Sillä on yli 600 000 käyttäjää ja sitä käytetään 80:llä eri kielellä. SugarCRM on myös erinomainen esimerkki avoimen lähdekoodin voimasta. Avoimen lähdekoodin järjestelmä on lisenssikustannuksiltaan ilmainen CRM. Se on voittanut lukuisia arvostettuja palkintoja. Lisäksi SugarCRM :stä on olemassa kaupallinen versio.

OOSIS oy on integroinut SugarCRM:n moniin asiakkaidensa ulkoisiin järjestelmiin, esimerkiksi laskutus- ja toiminnanohjausjärjestelmiin. OOSIS antaa SugarCRM:ään liittyvää konsultointia ja koulutusta sekä tekee yleisemmin asiakashallintajärjestelmiin ja myynninprosesseihin liittyvää kehitystä.

OOSIS oy, Mannerheimintie 15 A a, 00260 Helsinki