SugarPredict - Yhdistä AI ja CRM

SugarPredict on SugarCRM:n tekoälyratkaisu, joka auttaa myyntiä, markkinointia ja asiakaspalvelua ennustamaan asiakkaiden käyttäytymistä ja tarpeita. SugarPredict analysoi historiallisia ja reaaliaikaisia tietoja asiakkaista, ja tarjoaa analyysejä, jotka parantavat päätöksentekoa ja tuloksia.

SugarPredictin ominaisuuksia ovat:

Asiakasluokituksen automatisointi: SugarPredict luokittelee automaattisesti asiakkaat potentiaalin, kiinnostuksen ja sopivuuden mukaan. Toteutuneiden kauppojen perusteella luodaan ideaalisen asiakkaan profiili, johon uusia asiakkaita verrataan. Tämä auttaa myyjiä priorisoimaan oikeat asiakkaat ja kohdentamaan asiakasviestintää.

Liidien skannaus: SugarPredict skannaa järjestelmään syötetyt liidit ja arvioi liidien laadun ja todennäköisyyden muuttua kaupoiksi. Tämä auttaa optimoimaan markkinointikampanjoita ja priorisoimaan korkealaatuisia liidejä.

Kauppojen ennustaminen: SugarPredict ennustaa todennäköisyyden voittaa kauppa sekä optimaalisen ajoituksen ja seuraavat askeleet käyttämällä historiallista dataa. Tämä auttaa myyjiä hallitsemaan myyntejään tehokkaammin ja voittamaan useampia kauppoja.

SugarPredict on helppo ottaa käyttöön ilman erikoisosaamista. Se integroituu saumattomasti SugarCRM:n alustaan ja hyödyntää sen historiatoiminnallisuutta, joka tallentaa kaikki muutostapahtumat asiakkaisiin ja prosesseihin liittyen. SugarPredict on saatavilla SugarCRM:n Sell-, Market- ja Serve-sovelluksille. Voit lukea lisää SugarPredictistä SugarCRM:n sivuilta.

Autamme mielellämme, jos haluat lisätietoja SugarPredictistä tai haluat nähdä sen toiminnassa! Ota yhteyttä!