Monday.com

Monday.com on selain- ja mobiiliohjelmisto työnhallintaan. Se on suunniteltu auttamaan tiimejä ja organisaatioita toiminnan tehostamisessa seuraamalla projekteja, automatisoimalla työnkulkuja, visualisoimalla tietoja ja lisäämällä tiimien yhteistyötä. Se on helposti räätälöitävissä ja integroitavissa muihin järjestelmiin.

Monday.comin avulla voi hallita esimerkiksi projekteja, markkinointikampanjoita, ohjelmistokehitystä ja myyntiä. Monday.com on yhtenäinen alusta, jolla organisaation tiimit saadaan yhdistettyä ja tieto kulkemaan kaikille sitä tarvitseville. Monday.comin avulla saadaan yksi totuus läpi koko organisaation.

Helppokäyttöisten automaatioiden ja reaaliaikaisten muistutusten avulla työt saadaan virta­viivaistettua ja tuottavuus maksimoitua. Visuaaliset ja helposti räätälöitävät työpöydät, sekä iOS- ja Android-mobiili­applikaatiot tuovat tarvittavan tiedon sinulle helposti, missä ikinä oletkaan.

OOSIS auttaa monday.comin käyttöönotossa ja konfiguroinnissa. Annamme myös käyttökoulutusta ja tukea. Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Monday.com – uusi tapa tehdä töitä!

Tästä pääset kokeilemaan ohjelmistoa.

Katso, mitä voit tehdä monday.comin avulla.

Product certified, monday.com

monday.com partner