Sisällön­hallinta helpoksi Drupalilla!

Drupal on yksi maailman käytetyimmistä julkaisu­järjestelmistä (CMS, content management system), miljoonien nettisivujen ja -sovellusten perustana, eikä syyttä: se on sekä laajasti mukau­tettavissa joustavan moduuli­järjestelmän ansiosta että tehokas ja tieto­turvallinen. OOSIS oy:llä on pitkä kokemus Drupal-projekteista ja -ylläpidosta, jo vuodesta 2006 asti.

Monipuolinen ja muokattava

Drupalissa tulee vakiona mukana vahva joukko moduuleja, joilla voit jo toteuttaa monenlaisia tehtäviä, ja kun homma vaatii jotain erikois­tuneempaa niin saatavilla on paljon avoimen lähdekoodin lisämoduuleja. OOSIS avustaa oikean moduuli­kokoonpanon ja tietue­rakenteen valinnassa, jotta sivustosi pysyy toimivana pitkälle tulevaisuuteen. Ja jos oikeaa moduulia ei löydy, me rakennamme sen – luotamme Drupaliin niin paljon, että valitsimme sen oman sisäisen työn­seuranta­järjestelmän perustaksi!

Kaikenlaisiin tarpeisiin

Drupal soveltuu kotisivujen sisällön­hallinta­järjestlemäksi, blogi­alustaksi, foorumiksi ja myös monen­laisten käyttäjä­pohjaisten web-sovellusen kehikoksi. Drupalissa tulee vakiona käyttäjä­tilien ja käyttäjä­oikeuksien hallinta­järjestelmä, jota Drupalin päälle rakennetun sovelluksen on helppo käyttää – ylläpitäjille ja hallinnollisille käyttäjille on helppo antaa laajemmat oikeudet, kuin sovelluksen peruskäyttäjälle. Kotisivujen sisällön­hallinta­järjestelmänä taas Drupaliin saa valtavan valikoiman teemoja, ja sivustosi saa minkä tahansa ilmeen jonka haluat.

Legacy-järjestelmät ja modernisointi

OOSIS oy:llä on Drupal-kokemusta jo vuodesta 2006, ja tämän seurauksena tunnemme hyvin myös Drupalin vanhat versiot. Jos teillä on käytössä vanhalle Drupalin versiolle rakennettu sovellus, autamme sen ylläpidossa ja modernisoinnissa 2020-luvulle, jotta se toimii moitteettomasti uusilla palvelimilla, uusilla PHP-versioilla, uusilla selaimilla sekä uusilla mobiililaitteilla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!