Matomo on ilmainen ja avoimen lähdekoodin web-analytiikka­ohjelmisto, joka tarjoaa erittäin tarkat ja yksityiset tilastot verkko­sivustosi kävijöistä. Se tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten kävijä­seurannan, sivun­katselut, kävijän­liikkeen seurannan ja kävijäprofiilit.

Matomo eroaa kilpailijoistaan, kuten Google Analyticsista, sillä se tarjoaa täysin yksityisen ja hallitun ratkaisun web-analytiikkaan. Tämä tarkoittaa, että kaikki tilastot tallennetaan omalle palvelimelle ja niitä ei jaeta kolmansille osapuolille – meiltä saa asennuksen Suomessa sijaitsevalle palvelimelle, jolloin tiedot eivät ylitä valtion rajoja. Lisäksi Matomo tarjoaa laajan valikoiman lisäosia, joiden avulla voit laajentaa ja räätälöidä ominaisuuksia tarpeidesi mukaan.

OOSIS oy tarjoaa Matomon asennuksen, konfiguroinnin ja jatkuvan tukipalvelun yrityksille. Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa parantamaan verkkosivustosi tilastoja ja tietämystä kävijöistäsi ja heidän käyttäytymisestään verkkosivustollasi.