Magento on johtava verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa monipuolisia ja skaalattavia ratkaisuja verkkokaupan perustamiseen ja kasvattamiseen. Magento on erittäin suosittu verkko­kauppiaiden keskuudessa, sillä se tarjoaa runsaasti lisä­ominai­suuksia ja laajennuksia, joiden avulla verkko­kaupan toimin­nallisuutta voidaan parantaa ja räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan.

Magento on erittäin joustava ja skaalautuva, mikä takaa verkkokaupan sujuvan kasvun myös tulevaisuudessa. Se tarjoaa useita integraatioita erilaisiin maksu- ja toimitus­tapa­ratkaisuihin, ja myös erilaisiin ulkoisiin järjestelmiin, kuten ERP- ja CRM-järjestelmiin. Lisäksi Magento tarjoaa monipuoliset hallinta­työkalut, joiden avulla verkkokaupan hallinnointi on helppoa ja tehokasta.

OOSIS oy tarjoaa asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista tukea Magentoon liittyen. Autamme asiakkaitamme verkkokaupan suunnittelussa, toteutuksessa, ylläpidossa ja kehittämisessä. Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa sinua verkkokaupan liiketoiminnan kasvattamisessa Magentolla.