Invoice Ninja

Invoice Ninja on avoimen lähdekoodin laskutussovellus, jolla voi hoitaa yrityksen laskutuksen. Invoice Ninja hallitsee koko prosessin tarjouksesta luonnista projektin seurannan kautta laskutukseen. Invoice Ninja muodostaa laskut ja tarjoukset valmiita pohjia käyttäen. Pohjiin on helppo lisätä yrityksen tiedot, logo ja värit ja saada ne yrityksen oman brändin mukaisiksi.

Laskutusta varten Invoice Ninja pitää kirjaa asiakkaista, tuotteista ja aiemmista laskuista. Uuden laskun voi luoda valitsemalla tuotteen ja asiakkaan, syöttämällä summat ja lähettää laskun matkaan. Säännöllisen laskutuksen voi hoitaa automaattisilla toistuvilla laskuilla tai kopioimalla edellisen laskun uudeksi laskuksi ja tekemällä tarvittavat muutokset.

Invoice Ninja tarjoaa myös projektinhallinnan ja Kanban-taulun, jotka toimivat myös työajan seurantana. Projekteihin voi lisätä tehtäviä ja niille kirjata käytetyn ajan joko käsin tai käyttäen Invoice Ninjan ajan seurantaa. Ajan seurannalla valitaan tehtävä jonka kanssa työskennellään ja kirjataan aloitus- ja lopetushetki kätevästi parilla klikkauksella. Laskutus onnistuu helposti joko valittujen tehtävien osalta tai koko projekti kerralla.

Invoice Ninja sisältää mobiilisovelluksen niin Androidille kuin iPhonelle. Näiden avulla tuntikirjaukset tai jopa laskutus on helppo hoitaa tien päällä juuri silloin kun siihen on aikaa.

Lisätietoa löytyy osoitteesta: invoiceninja.com