Muita asiakkaita

Asiakas Toteutus
Airshift Media Integrointiprojekti, CRM:n ja Drupalin yhdistämisellä luotu ohjelmistojen lataus- ja maksupalvelu, joka yhdistää myös luottokunnan maksupalvelut kokonaistoimitukseen. Luottokunnan yhdistäminen asetti järjestelmälle erittäin korkean tietoturvavaatimuksen ja käyttäjänhallinnan asioiden ratkaisun.
Headstart Drupalin asentaminen, muokkaus, koulutus ja käyttöönotto sekä internet- että intranet-käyttöön. Toteutetussa järjestelmässä hyödynnettiin monipuolisella tavalla modulaarista julkaisujärjestelmää.
Keski-Pohjanmaan Ammattikorkeakoulu Shibboleth Identiteetinhallintajärjestelmä. Järjestelmän avulla koulun opiskelijat ja henkilökunta pääsevät yhdellä kirjautumisella kaikkiin järjestelmään liitettäviin palveluihin mm. sähköpostiin ja kirjastopalveluihin.
Saimaan Ammattikorkeakoulu Shibboleth-identiteetinhallintajärjestelmä. Järjestelmän avulla koulun opiskelijat ja henkilökunta pääsevät yhdellä kirjautumisella kaikkiin järjestelmään liitettäviin palveluihin.
Humanistinen Ammattikorkeakoulu Shibboleth Identiteetinhallintajärjestelmä. Järjestelmän avulla koulun opiskelijat ja henkilökunta pääsevät yhdellä kirjautumisella kaikkiin järjestelmään liitettäviin palveluihin.

Sijaintimme

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Postiosoite
OOSIS open source independent studio Oy
Mannerheimintie 15 a A
00260 Helsinki

Sähköposti info@oosis.fi
Puhelin (vaihde) 044 088 1081
Y-tunnus 1981181-5