Uutiset

Internet-yhteyden kautta käytettävät ohjelmistot ja palvelut tuovat joustoa organisaation, yrityksen tai järjestön toimintaan, ja monista eri syistä pilvipalveluiden kautta toteutettavat ratkaisut ovatkin ajamassa fyysisten serveriratkaisujen ohitse. Pilvipalvelun puolesta puhuvat muun muassa seuraavat seikat:

plv

1. Palautustoiminto pahan päivän varalle

Kaikkien tunnettujen käyttäjämittausten mukaan yleinen ongelma asiakkuudenhallintajärjestelmän käytössä on sen koko potentiaalin hyödyntämättömyys. On helppoa ajatella, että CRM on hankittu myynnin tai markkinoinnin vuoksi, mutta monet muut asiakasrajapintaa hipaisevat käyttötarkoitukset jäävät helposti taka-alalle. SugarCRM on suunniteltu siten, että järjestelmän täysi hyödyntäminen on helppoa ja automatisoitua, ja koko asiakasrajapinta on otettu huomioon. Tutustu kokoamaamme materiaaliin ja eri keinoihin, joiden avulla järjestelmästä saadaan eniten rahanarvoista hyötyä.  

Tutustu SugarCRM:n raporttiin asiakastyöskentelyn uudistavasta toimintamallista, jossa tavalliset crm-käyttäjät ovat keskiössä. Jos olet miettinyt, millä tavalla uusi ja parempi CRM voisi muuttaa organisaatiosi kokonaisvaltaisia toimintatapoja, tämä materiaali on Sinua varten. Mukana myös tunnettuja asiakastarinoita SugarCRM:n menestyksekkäästä käyttöönotosta. 

Lue raportti täältä.

IBM:n ja SugarCRM:n maailmankuulu yhteistyösopimus syntyi IBM:n toiveista uudistaa ja tehostaa myyntiosastoaan. Haussa oli yhteisöllinen ja tiimikeskeinen lähestymistapa potentiaalisten asiakkaiden kasvaviin odotuksiin ja alati eläviin vaatimuksiin. Läpinäkyvyys ja liikkuvuus haluttiin yhdistää asiakkuuksien hallintaan. SugarCRM toteutti ratkaisun IBM:n myyntikulttuuriin ja tulevaisuuden visioihin räätälöitynä - aivan kuten OOSIS oy toteuttaa asiakkaidensa tilauksia, pitkällä tähtäimellä ja räätälöitynä.

SugarCRM profiloituu asiakkuudenhallintajärjestelmien markkinoilla edullisuutensa lisäksi muokattavimmaksi, kustoimoitavimmaksi ja yksinkertaisesti käyttäjäystävällisimmäksi ratkaisuksi. Mutta mitä yksilötasolla tarkalleen ottaen tarkoitetaan? Sekä järjestelmän käyttäjää että hallinnoitavaa asiakasta tarkastellaan yksilöllisestä näkökulmasta, mutta miten se näkyy SugarCRM:n toiminnallisuuksissa? Ja miten se edistää organisaation toimintaa kokonaisuudessaan?

Vuoden takaisessa haastattelussa Sugarin toimitusjohtaja Larry Augustin selittää Forbesille, mikä on johtanut SugarCRM:n nousuun asiakkuudenhallintajärjestelmien kärkipaikoille. Samalla oiotaan vanhoja käsityksiä CRM-markkinoiden jakautumisesta kilpailijoiden kesken. Tänä päivänä on myös havaittavissa, että Augustinin havainnot pitivät täysin paikkansa. Vuonna 2015 PC-lehden parhaan CRM:n kartoituksessa Sugar selvisi myös niiden kilpailijoiden ohitse, joiden vuosi sitten ajateltiin hallinnoivan markkinoita voittaen koko kategorian.

Mietitkö edelleen, millä tavalla innovatiivisuus, joustavuus ja edullisuus yhdistyvät uusimman SugarCRM:n kohdalla? Pohditko, miltä markkinoiden paras CRM-mobiilisovellus näyttäisi tabletilla? Kuinka voit lisätä myyntiennusteiden tarkkuutta? Haluatko nähdä kattavan listauksen kaikista SugarCRM:ää tukevista alustoista? 
Näihin ja moniin muihin konkreettisiin näkökohtiin voit tutustua ajan kanssa kokoamamme kattavan infopaketin parissa. Löydät sen (englanniksi) täältä.

Laajaan käyttäjäkokemusmittaukseen perustuvan tutkimuksen perusteella PC Mag Business Choice awards -voittajaksi parhaan CRM:n kategoriassa selviytyi SugarCRM. Muun muassa kysyttäessä käyttäjiltä, olisivatko he valmiita suosittelemaan käyttämäänsä järjestelmää muille, SugarCRM saavutti selkeän kaulan muihin järjestelmiin nähden. 

Lue koko PC-lehden uutinen täältä.

 

SugarCRM:n toimitusjohtaja Larry Augustin muistuttaa CXM-julkaisun haastattelussa asiakkuuksien muuttuvasta, monikanavaisesta ja mobiilista luonteesta. Myös asiakkuudenhallinnan on näin ollen ulotettava mekanisminsa laajemmalle kuin koskaan. SugarCRM ja erityisesti sen mobiilikäyttö luovat markkinoiden parhaan mahdollisuuden vastata monipuoliseen kysyntään. Lue koko haastattelu täältä.

Sivut