Uutiset

Salasanojen muistaminen ja moneen paikkaan erikseen kirjautuminen on usein vaivalloista ja hankalaa, erityisesti itse käyttäjän näkökulmasta. Tunnukset vaihtelevat ja salasanat muuttuvat, mikä lisää entisestään tunnusten muistamisen haastavuutta. Shibboleth-järjestelmän tarkoitus on helpottaa käyttäjätunnistautumisen prosessia ja mahdollistaa kirjautuminen yhdellä tunnuksella eri työympäristöihin tai oppimisalustoihin sekä mahdollistaa kertakirjautuminen. Shibboleth on erityisen optimaalinen kirjauduttaessa organisaatioiden ylitse.

Sugar CRM on palkinnut yhteistyökumppaneitaan vuotuisessa Global Partner Awards -tilaisuudessa San Franciscossa. Sugar CRM:n ja markkinointiautomaation tietojärjestelmä Act-Onin menestyksekäs yhteistoiminta on saanut kansainvälistä huomiota osakseen, kun Act-On saavutti vuoden 2015 parhaan partnerin erityismaininnan Sugarin partner-verkostossa. Globaalissa partnerien kokoontumisessa SugarConissa Act-On valittiin vuoden partneriksi itsenäisten tietojärjestelmien kategoriassa.

TARJOLLA osa-aikainen työpaikka asiakkuudenhallinnan softamyynnin (SugarCRM) parissa: arvostamme B2B-myyntikokemusta, sekä kiinnostusta parantaa yrityksen suorituskykyä ohjelmiston ja palvelun yhdistelmällä. Opiskelet kauppatieteitä ja haluat kartuttaa alasi työkokemusta opintojen lomassa. Olet aktiivinen kontaktoija ja pidät konsultatiivisesta myyntityöstä. Tarjoamme loistavan työyhteisön unelmapaikalla Töölössä, kansainvälisen CRM-järjestelmän resurssit ja joustavat työajat.

SugarCRM:n käyttö jatkaa kasvuaan Suomessa eri toimialoilla. Yhtenä uusimpana asiakkaana on teollisuuden logistiikka­ratkaisuja, mm. automaattisia nosto- ja siirto­laitteita eri käyttöön toteuttava Actiw Oy.

Actiw Oy on vuonna 2008 perustettu pieksämäkeläinen yritys. Yrityksellä on kokemusta materiaalinkäsittely­automaatiosta aina 80-luvun puolivälistä saakka. Yritys on vahvasti panostanut omien varasto- ja lastaus­automaatio­tuotteiden tuote­kehitykseen, jonka avulla se on saavuttanut menestystä sekä kotimaisilla että kansain­välisillä markkinoilla.

Sivut