Uutiset

TARJOLLA osa-aikainen työpaikka asiakkuudenhallinnan softamyynnin (SugarCRM) parissa: arvostamme B2B-myyntikokemusta, sekä kiinnostusta parantaa yrityksen suorituskykyä ohjelmiston ja palvelun yhdistelmällä. Opiskelet kauppatieteitä ja haluat kartuttaa alasi työkokemusta opintojen lomassa. Olet aktiivinen kontaktoija ja pidät konsultatiivisesta myyntityöstä. Tarjoamme loistavan työyhteisön unelmapaikalla Töölössä, kansainvälisen CRM-järjestelmän resurssit ja joustavat työajat.

SugarCRM:n käyttö jatkaa kasvuaan Suomessa eri toimialoilla. Yhtenä uusimpana asiakkaana on teollisuuden logistiikka­ratkaisuja, mm. automaattisia nosto- ja siirto­laitteita eri käyttöön toteuttava Actiw Oy.

Actiw Oy on vuonna 2008 perustettu pieksämäkeläinen yritys. Yrityksellä on kokemusta materiaalinkäsittely­automaatiosta aina 80-luvun puolivälistä saakka. Yritys on vahvasti panostanut omien varasto- ja lastaus­automaatio­tuotteiden tuote­kehitykseen, jonka avulla se on saavuttanut menestystä sekä kotimaisilla että kansain­välisillä markkinoilla.

OOSIS on jatkanut kannattavaa kasvuaan. Suomen Asiakastieto oy on myöntänyt OOSIS oy:lle Suomen Vahvimmat -sertifikaatin vuoden 2013 lopussa. Luokitus perustuu Asiakastiedon Rating Alfan luokitukseen. Vaatimukset korkeimpiin luokitusluokkiin pääsemiselle ovat yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen.
OOSIS on julkaissut suomenkielisen SugarCRM Community Edition -käännöksen betan. Suomeksi Sugarin CE on saatavissa 6.5-versiolle. Lisäksi OOSIS on julkaissut SugarCRM kaikki kaupalliset tuoteversiot käsittävän suomenkielisen version, se on saatavissa versiosta 7 alkaen.

Sivut