SugarCRM

Graafi

SugarCRM

OOSIS oy ylläpitää, räätälöi ja kehittää maailman käytetyintä avoimen lähdekoodin asiakashallintajärjestelmää, SugarCRM:ää. Tarjoamme asiakkaillemme myös SugarCRM:än kaupallisia versiota. Lisäksi tarjontaamme kuuluu monipuolinen tuki, koulutus ja konsultointi.

Olipa tarpeenne SugarCRM:n käyttöönottoon liittyvä työ, ylläpito-ongelma, räätälöinti, lisäominaisuus tai vaikkapa järjestelmän päivitys uusimpaan versioon, meiltä löytyy teknistä asiantuntemusta visaisimpiinkin ongelmiin. Autamme teitä myös SugarCRM:n sovittamisessa myyntiprosessiinne tai koko myyntiprosessin kuvaamisessa. Tarvittaessa asennamme tehokkaan JasperReports-raportointiohjelmiston tai vastaavan SugarCRM:n kylkeen. Meidän avullamme saatte kaiken mahdollisen hyödyn irti SugarCRM:stä.

Tarjoamme myös SugarCRM:n ylläpitopalveluita eri laajuuksissa. Jos haluatte maksimoida CRM-järjestelmänne toiminnan kaikissa tilanteissa, tarpeeseenne sopii hosting-palvelumme, joka kattaa kaikki tekniset asiat SugarCRM:ään liittyen. Olemme myös kehittäneet SugarCRM:stä suomalaiseen toimintaympäristöön muokatun version CaRaMelCRM:n ja ylläpidämme monia tähän perustuvia palveluita asiakkaillemme.

Meillä on kokemusta SugarCRM:stä vuodesta 2006, eli järjestelmän alkuajoista lähtien. Asiakashallinta on kehittynyt voimakkaasti tänä aikana ja me sen mukana. Tunnemme kaikki SugarCRM:n versiot ja päivitykset aivan tuoreimpiin saakka.

SugarCRM:n integrointi muihin järjestelmiin on myös tuttua meille. SugarCRM:n liittäminen laskutusjärjestelmiin kuten Pretaxin ja Netvisorin järjestelmät, Luottokuntaan, tuotantojärjestelmiin, jne. onnistuvat kaikki. Miksi syöttää samoja tietoja käsin useampaan järjestelmään, kun tämän voi automatisoida? Lisää tietoa integraatio-palveluistamme

SugarCRM on maailman eniten käytetty avoimen lähdekoodin asiakashallintajärjestelmä. Se on myös yksi maailman käytetyimmistä CRM-järjestelmistä. SugarCRM:llä on yli 1 000 000 käyttäjää ja sitä käytetään 80:llä eri kielellä. SugarCRM on voittanut lukuisia arvostettuja palkintoja

OOSIS oy, Mannerheimintie 15 A a, 00260, Helsinki