Täyden palvelun IT-talo

OOSIS tarjoaa asiakkailleen prosessi- ja liiketoimintakonsultointia, räätälöityjä IT-ratkaisuja, ASP-palveluita, ylläpitopalveluita sekä avoimen lähdekoodin ratkaisujen toimitus- ja koulutusprojekteja. Ratkaisujemme avulla asiakkaan liiketoimintaprosessit tehostuvat, sisäinen ja ulkoinen tiedonkulku nopeutuu, toimitusajat lyhenevät ja asiakkuuksien hallinta helpottuu.

Etusivun kuva

Rakennamme palvelumme pääasiassa avointa lähdekoodia ja yhteisiä standardeja käyttäen. Ratkaisumme ovat helposti muunneltavia, yhteensopivia ja edullisia.

Useimmat palveluistamme ovat Internet-selaimella käytettäviä verkkopohjaisia sovelluksia. Asiakkaat voivat käyttää palveluitamme milloin tahansa, mistä päin maailmaa tahansa. Ratkaisumme ovat helppokäyttöisiä ja juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöitäviä. Standardien mukaisen yhteensopivuuden ansiosta ratkaisut ovat myös liitettävissä toisiinsa.

Erikoisosaamisalueitamme ovat yritysten tietojärjestelmien integrointi, prosessien automatisointi, erilaiset myynti- ja asiakastietojärjestelmät sekä web-pohjaiset asiakaskohtaisesti räätälöidyt julkaisujärjestelmät ja dokumenttienhallintajärjestelmät.

Tarvittaessa kartoitamme yrityksenne koko IT-infrastruktuurin ja analysoimme kehitysalueet. Kehityksen kärjessä oleville yrityksille tarjoamme mahdollisuuden siirtyä Linuxin käyttäjäksi, joko kokonaan tai osittain. Tarjoamme myös avoimeen lähdekoodiin ja Linuxiin liittyvää konsultointia ja koulutusta.