Asiakkaat

Ohessa joitakin esimerkkejä erilaisista OOSIS oy:n toteuttamista ratkaisuista. Toimitamme mielellämme lisätietoja projekteista ja lisäreferenssejä pyynnöstä.

Kontaktia (ent. Finnet-Media)

Erittäin räätälöity CRM-järjestelmä lähes sadan henkilön päivittäiseksi työkaluksi ja useita muita toimitusta tukevia projekteja. Järjestelmällä pystytään hoitamaan mediamyynti ja myynnin segmentointi erittäin suurilla volyymeillä tapahtuvassa mediamyynnissä.

Täällä on lisää SugarCRM referenssejä ja menestystarinoita Suomessa.

Airshift Media

Integrointiprojekti, CRM:n ja Drupalin yhdistämisellä luotu ohjelmistojen lataus- ja maksupalvelu, joka yhdistää myös luottokunnan maksupalvelut kokonaistoimitukseen. Luottokunnan yhdistäminen asetti järjestelmälle erittäin korkean tietoturvavaatimuksen ja käyttäjänhallinnan asioiden ratkaisun.

Headstart

Drupalin asentaminen, muokkaus, koulutus ja käyttöönotto sekä Internet- että Intranet-käyttöön. Toteutetussa järjestelmässä hyödynnettiin monipuolisella tavalla modulaarista julkaisujärjestelmää.

The Fulbright Center

CRM järjestelmän laaja räätälöinti säätiötoimintaan. Järjestelmällä hallitaan stipendiaatteja, yhteistyökumppaneita ja muita kontakteja.

Keski-Pohjanmaan Ammattikorkeakoulu

Shibboleth Identiteetinhallintajärjestelmä. Järjestelmän avulla koulun opiskelijat ja henkilökunta pääsevät yhdellä kirjautumisella kaikkiin järjestelmään liitettäviin palveluihin mm. sähköpostiin ja kirjastopalveluihin.

Saimaan Ammattikorkeakoulu

Shibboleth Identiteetinhallintajärjestelmä. Järjestelmän avulla koulun opiskelijat ja henkilökunta pääsevät yhdellä kirjautumisella kaikkiin järjestelmään liitettäviin palveluihin.

Humanistinen Ammattikorkeakoulu

Shibboleth Identiteetinhallintajärjestelmä. Järjestelmän avulla koulun opiskelijat ja henkilökunta pääsevät yhdellä kirjautumisella kaikkiin järjestelmään liitettäviin palveluihin.

Asiakkaat
OOSIS oy, Mannerheimintie 15 a A, 00260, Helsinki, Suomi